Αγιασμός με πολλά χαμόγελα στο Κέντρο Ελπίδα!

Ο καθιερωμένος Aγιασμός έναρξης του νέου σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Ελπίδα. Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Νεκτάριος, ενώ σε αυτόν παραβρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης και ο τοπικός σύμβουλος Ρόδου Κώστας Στυλιανού. 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΚΟΣ

Η κα Σταυρούλα Καπούλα, πρόεδρος του Κέντρου Ελπίδα, που επιτελεί ένα αξιέπαινο έργο, μαζί με τα παιδιά του κέντρου, μικρότερα και μεγαλύτερα, συντόνισαν και διοργάνωσαν την πραγματοποίηση του αγιασμού, ενώ δεν έκρυψαν και τη χαρά τους, για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Παιδιά με αγάπη, αγκάλιασαν τον κ. Στέφανο Δράκο, ο οποίος εξήρε το έργο του κέντρου και των ανθρώπων του.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΚΟΣ

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες με την επωνυμία “Ελπίδα”, ιδρύθηκε το 1990. Το 1999, ιδρύθηκε και το ομώνυμο Κέντρο Ημέρας για να παρέχει υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, επαγγελματικής προκατάρτισης, κοινωνικοποίησης και κοινωνικής επανένταξης σε παιδιά με αναπηρία.

Πηγή: Black Monday.gr

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ ΔΡΑΚΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.