Ομόφωνα αθωωτική ήταν η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Σύρου για τον κ. Χ. Κόκκινο και  για υπάλληλο – στέλεχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που δικάστηκε μαζί του, μετά από καταγγελία με αμιγώς πολιτικά κίνητρα για δήθεν «μη συνεδριάσεις» της Επιτροπής Ισότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την περίοδο που Πρόεδρός της και Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν ο κ. Χ. Κόκκινος (2004-2009).

Μετά την πρόσφατη  ομόφωνη αθώωση στο πλημμελειοδικείο Ρόδου (29/4/2015) άλλη μια σκευωρία κατέρρευσε με νέα αθώωση σήμερα (14/5/2015) στο Πλημμελειοδικείο Σύρου. Ο Πολιτικός διωγμός οδεύει προς το τέλος και στην Σύρο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί τους συνηγόρους του και όσους ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που είχε υποστεί τον πολιτικό κανιβαλισμό και την μισαλλοδοξία.

Συνεχίζει η προσπάθεια ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά με σύμμαχο την κοινωνία και απευθυνόμενος στον πολίτη της καθημερινής προσπάθειας και του καθημερινού μόχθου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.