Αντικαταστάθηκε η αντλία ύδρευσης στις Φάνες (!)

Μέσα σε λιγότερο από επτά (7) ώρες, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) υπό τις οδηγίες του προέδρου Αλέξη Μανωλάκη και την αρωγή και το συντονισμό του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) Αγαπητού Πάλλα, αντικατέστησαν την αντλία ύδρευσης στις Φάνες.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Αλέξη Μανωλάκη, το μέλος του Δ.Σ. Αγαπητό Πάλλα και το σύνολο των εργαζομένων που εργάστηκαν για την αντικατάσταση της αντλίας ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί της 29ης Ιουνίου 2017, συνεργείο της ΔΕΥΑΡ, υπό τον κο Αγαπητό Πάλλα, προχώρησαν σε αντικατάσταση της αντλίας ύδρευσης σε γεώτρηση που υπήρχε στην κοινότητα των Φανών. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, να αυξάνεται η παροχή του νερού, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι ανάγκες των κατοίκων της κοινότητας.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 15.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.