ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Η φιλοξενία των Αυστριακών SeniorenGroups, έχει ευεργετικά αποτελέσματα συνολικά στην οικονομία του νησιού μας

 

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης εκπροσώπησε το πρωί τον ξενοδοχειακό κλάδο του νησιού μας, κατά την εκδήλωση που οργανώθηκε για την υποδοχή της τέταρτης (4ης) άφιξης, δύο χιλιάδων μελών των SeniorenGroups, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας (PensionistenverbandÖsterreichs-PVÖ).

Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης παρέστη και χαιρέτισε την ειδική τελετή βράβευσης του πρώην Υπουργού της Αυστρίας και Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. KarlBlecha, ο οποίος έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη την Ρόδο, και είναι ένας αληθινός πρεσβευτής του νησιού μας.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η φιλοξενία των SeniorenGroups συνεισφέρει τα μέγιστα στο κρίσιμο  ζητούμενο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, και στην άμβλυνση της εποχικότητας. Ταυτόχρονα, η εμπειρία από την φιλοξενία των προηγούμενων SeniorenGroups έχει καταδείξει ήδη, πως τα μέλη τους σκιαγραφούν τον ιδανικό πελάτη για τη Ρόδο μας, κι αυτό το ομολογούν πλέον όλοι. H φιλοξενία των SeniorenGroups έχει θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα, συνολικά στην οικονομία του νησιού μας. Χάρη στους αυστριακούς φίλους μας και στη μεγάλη επιτυχία αυτής της συνεργασίας που καταφέραμε,  ξύπνησαν οι αναμνήσεις από την αίγλη του παρελθόντος, που είναι και ο στόχος μας για το μέλλον.»  

VIP_9892 NIC_3337 VIP_9934 NIC_3195 NIC_3089 NIC_3231 NIC_3201

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.