Μία απίστευτη σκηνή έλαβε χώρα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Ρόδου, όταν ήρθε προς ψήφιση η έγκριση πραγματοποίησης στάσεως από τα δύο ανοιχτά λεωφορεία που δραστηριοποιούνται στο νησί, έξω από το Ακταίον!

Η απόφαση αυτή, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την παράταξη του κ. Χατζηδιάκου και του κ. Χατζηευθυμίου, προκάλεσε την οργή του προέδρου των εργαζομένων στην Κοινωφελή Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΔΕΣ ΡΟΔΑ Μανόλη Κοντουδάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτή η απόφαση θα μειώσει δραματικά τα έσοδα που καταγράφει το τρενάκι, που σταθμεύει έξω από το Ακταίον, αλλά και θα δημιουργήσει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Από τη δική του πλευρά, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, υπεραμύνθηκε της απόφασής του, υποστηρίζοντας ότι το κάνει για το καλό της επιχείρησης (ΡΟΔΑ), ενώ ρώτησε τον κ. Κοντουδάκη πόσο είναι σήμερα το εισιτήριο για το τρενάκι.

Ο κ. Κοντουδάκης, αγανακτισμένος του απάντησε ότι με τις αποφάσεις που λαμβάνουν σήμερα θα πρέπει να μην έχουν εισιτήριο ώστε να είναι ανταγωνιστικοί!!!! Τότε ο κ. Χατζηδιάκος, βγήκε εκτός εαυτού, και απευθυνόμενος στον πρόεδρο των εργαζομένων του είπε: Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε; Διακόπτεις τον δήμαρχο και μιλάς με αυτό τον τρόπο. Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε;

Μετά την επίθεση του κ. Χατζηδιάκου, ο κ. Κοντουδάκης αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση του οργάνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.