ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όχημα παρέσυρε τάφο στο Κοιμητήριο της Ρόδου!

Σε «αρένα» μετατράπηκε η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, όταν ο πρόεδρος Μίλτος Παγκάς, εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή του για τα όσα φέρονται να λαμβάνουν χώρα στον χώρο του Κοιμητηρίου της Ρόδου, όπου όχημα παρέσυρε τάφο!

Πέραν όμως, από τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου περιστατικού ο κ. Παγκάς, βγήκε εκτός εαυτού, διότι, όπως κατήγγειλε, δεν είχε καμία ενημέρωση από την αρμόδια Υπηρεσία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και του υπαλλήλου, που βρισκόταν στην αίθουσα.

Το όχημα που «κυκλοφορούσε» εντός του Κοιμητηρίου της Ρόδου, φέρεται να παρέσυρε τάφο στις 9 Μαρτίου 2015 και ο πρόεδρος, όπως αποκάλυψε, το έμαθε στις 18 Μαρτίου από τη συγγενή του θανόντος, η οποία ζητά την αποκατάσταση της ζημιάς με έξοδα του δήμου Ρόδου.

Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Κώστας Στυλιανού, υποστήριξε ότι στο Κοιμητήριο δεν υπάρχει προσωπικό, αφού απασχολούνται 3 άτομα για 5.500 μνήματα.

Από τη δική του πλευρά ο σύμβουλος Σπύρος Σπυρόπουλος, κάλεσε τους αρμοδίους να βρουν άμεσα λύση για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στο Κοιμητήριο της Ρόδου, προτείνοντας ακόμη και την επιβολή εισιτηρίου για την είσοδο στον χώρο οχημάτων. Ο κ. Στυλιανού, απάντησε ότι θα έρθει στο Δ.Σ. Ρόδου προς ψήφιση, ο κανονισμός λειτουργίας του Κοιμητηρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.