ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κόλαση σε ξενοδοχείο στη Ρόδο – Την έπιασαν στα …πράσα!

Οι ερωτικές προτιμήσεις μίας εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της Ρόδου, της στοίχισε τη δουλειά της!

ΣΕΞ 2Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Black Monday.gr, μία γυναίκα, παντρεμένη με παιδιά, εργαζόταν σε ξενοδοχείο στα Κολύμπια και διατηρούσε ερωτική σχέση με συνάδελφός της, διαζευγμένο. Η παντρεμένη φέρεται να επισκεπτόταν καθημερινά, μετά την ολοκλήρωση του ωραρίου εργασίας της, τον συνάδελφό της, στο δωμάτιο που διέμενε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν.

ΣΕΞΚάποιος πιθανολογείται ότι ενημέρωσε τους αρμοδίους για τις … επαφές των δύο υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να τεθούν υπό παρακολούθηση! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η διοίκηση του ξενοδοχείου εντόπισε, μέσω καμερών, τη δραστηριότητα του ζευγαριού για αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την απομάκρυνση της γυναίκας από την εργασία της!

Η παράνομη σχέση του ζευγαριού, κόστισε ως φαίνεται στην παντρεμένη υπάλληλο την εργασία της, παρότι φυσικά η προσωπική ζωή του καθενός δεν αφορά κανένα τρίτο πρόσωπο. Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φαίνεται πως δεν επιτρέπει τις σχέσεις μεταξύ του προσωπικού και γι’ αυτό αποφάσισε την απομάκρυνση της υπαλλήλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.