Την Παρασκευή 13-5-2016 το πρωί, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Μιλτιάδη Παγκά και μέλη του συμβουλίου της ΔΚ Ρόδου (Στυλιανού Κώστα, Βασιλαράκη Τσαμπίκο, Αναστασιάδη Στέλλα, Κανέλλη Εμμανουήλ και Σπυρόπουλο Σπύρο) πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου , μελών του ΔΣ του  ΑΠΟΠΕΣ και του τεχνικού συμβούλου του συλλόγου κ. Φ. Κων/νιδη.

Η συζήτηση αφορούσε την επαναφορά του θέματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, για την ανέγερση του Υποσταθμού υποβιβασμού και διανομής της υψηλής τάσης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, αν και  έχουν προηγηθεί 4 ομόφωνες αποφάσεις διαφορετικών Δημοτικών συμβουλίων και Δημάρχων και μια απόφαση της ΔΚ Ρόδου, οι οποίες λένε ρητά και κατηγορηματικά  «ΟΧΙ στον άγιο Νικόλαο και σε καμιά πυκνοκατοικημένη περιοχή».

Μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων ο Πρόεδρος Κος Παγκάς και τα μέλη της Δ.Κ. υπογράμμισαν προς τιμήν τους πως «εμμένουν σταθεροί στην ομόφωνη 323/2014 απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας για την μη εγκατάσταση του Υποσταθμού στην περιοχή του Αγ. Νικολάου καθώς και σε καμία άλλη συνοικία της πόλεως Ρόδου και να βρεθούν νέοι χώροι.

Επίσης λόγω της σοβαρότητας του θέματος ζήτησαν να τοποθετηθούν όλοι οι φορείς, η Περιφέρεια Ν.Α. και οι βουλευτές του Νομού μας.»

Η  Πρόεδρος                                                                                      Η Γραμματέας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.