Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγιου Σουλά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάγο Νίκο. Αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τα δυόμιση χρόνια συνεργασίας και του εύχεται ο,τι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥΛΑΕπίσης, ενημερώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδίκευση στην αντισφαίριση.Ο κος Χατζημιχάλης ειναι έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με ομίλους εντός και εκτός Ρόδου καθώς και πολλές επιτυχίες ως αθλητής.

Η νέα χρονιά ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στόχος του συλλόγου μας καθώς και του νέου προπονητή είναι να προάγουμε τον αθλητισμό δίνοντας βάση στις αξίες του και δημιουργώντας αθλητές εφάμιλλους μεγάλων ακαδημιών.

OAAS LOGOΣας προσκαλούμε,λοιπόν, να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά στα γήπεδα του Αγίου Σουλά προσφέροντας τα 3 πρώτα μαθήματα δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Θωμάτο Μιχάλη στο τηλ. 6973227407 ή τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο στο τηλ. 6909910659.
email: oaass2014@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.