«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ»

                 Μια μουσικοπαιδαγωγική δράση «ανοιχτή» σε όλα τα παιδιά!

…………………………………………………………………………………………..

Μια διαφορετική μουσική εκδήλωση – με ελεύθερη είσοδο- και με «πρωταγωνιστές» τα παιδιά που τους αρέσει να τραγουδούν, οργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου .

Τίτλος της εκδήλωσης: «Από την πρόβα στη συναυλία»!

Την οργάνωση και παρουσία  αυτής της μουσικοπαιδαγωγικής συνάντησης, έχει ο  Γιώργος Σακελλαρίδης, διδάκτορας Μουσικής παιδαγωγικής και διευθυντής Χορωδιών.

………………………………………………………………………………………

   Εσείς λοιπόν  παιδιά  που είστε από 6 έως 13 χρόνων και σας αρέσει να τραγουδάτε, ελάτε στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών (βρίσκεται στο Μανδράκι, πίσω από το Δημαρχείο), την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, στις 6 το απόγευμα.

   Εκεί, από τις 6μμ έως τις 6.45μμ θα μάθουμε παρέα μερικά όμορφα και χαρούμενα τραγούδια. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι. Γιατί όλοι μας παιδιά έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ευτυχία που μας δίνει η μουσική, που μας δίνει το τραγούδι. Και όλοι μπορούμε να τραγουδήσουμε!

   Στις 7μμ. , το ίδιο βράδυ, στον ίδιο χώρο, θα υποδεχτούμε γονείς, φίλους και κάθε ακροατή που θα θελήσει να ακούσει τη συναυλία που θα δώσουμε, με ότι θα έχουμε μάθει κατά τη διάρκεια της 45λεπτης πρόβας μας- της προετοιμασίας μας δηλαδή- που θα έχει προηγηθεί. Φίλοι μουσικοί θα μας συνοδεύουν με τα μουσικά τους όργανα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας θα δείτε. Θα υπάρχουν και άλλες μουσικές εκπλήξεις.

    «Από την πρόβα στη συναυλία», θα πει παιδιά: από τη χαρά της προετοιμασίας , στο μοίρασμα με τους ακροατές μας, της ευτυχίας που δίνει η μουσική. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.