Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της προβολής ανάδειξης και προώθησης των τοπικών αγροτικών  προϊόντων ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας & Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής.

 

Η ιστορική έκθεση της Κρεμαστής αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες  να γνωρίσουν και να εκτιμήσουν τα τοπικά προϊόντα μας. Οι εκθέτες με την συμμετοχή τους έχουν την δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό αλλά και να έρθουν σε απευθείας επαφή με εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Κρεμαστή Ρόδου από 7 έως 23 Αυγούστου.

Καλούνται όσοι παραγωγοί, μεταποιητές και τυποποιητές αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως τη Τρίτη 02 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00πμ στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=5854 Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα, ιδιαιτερότητα και περιοχή προέλευσης.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241364928, κα Εύα Αποστολίδου και 2241364919 κος Μαστόρου Σάββας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.