Στις 25 Απριλίου ξεκινούν στην Πάτρα οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κάθε συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα και θα συμμετέχουν βουλευτές και στελέχη της ΝΔ από κάθε νομό, με επικεφαλής συντονιστές ή τομεάρχες. Η πρώτη από τις προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα έχει ως θέμα της το μεταναστευτικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα ακολουθήσουν από τις 27 έως τις 3 Μαΐου, οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου από τις 4 έως τις 8 Μαΐου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από τις 11 έως τις 15 Μαΐου, οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στην Πελοπόννησο, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στην Κρήτη ενώ στην Αττική θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 31 Μαΐου.

Θα ακολουθήσουν από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις στην Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, στη Δυτική Μακεδονία, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στη Θεσσαλία, και από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου στη Στερεά Ελλάδα, ενώ η τελευταία νομαρχιακή συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου στην Κεντρική Μακεδονία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.