Έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, που έχουν ολοκληρωθεί  και άλλα που αναμένεται να ξεκινήσουν το άμεσο διάστημα,  επέβλεψε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, παρουσία των  προϊστάμενων  τμηματαρχών  της Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα: Ο Αντιδήμαρχος επέβλεψε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης μεγάλου μήκους της οδού «Φώτη Κόντογλου», στην περιοχή του Καρακόνερου. Συνολικά έχει τοποθετηθεί ασφαλτοτάπητας συνολικού μήκους επτακοσίων πενήντα (750) μέτρων και πλάτους  πέντε ( 5 ) μέτρων, λύνοντας ένα μεγάλο παγιωμένο ζήτημα της περιοχής και των  διερχόμενων  πολιτών. Στη δημοτική ενότητα Ρόδου, μέσα στον τρέχοντα μήνα έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν εργασίες  ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών, συνολικού προϋπολογισμού 330.000 χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια ο κος Κωνσταντίνου πραγματοποίησε αυτοψία στα νεοαναγειρόμενα στέγαστρα του  κτιρίου επιδιόρθωσης μηχανημάτων της υπηρεσία του Τροχαίου Υλικού στην περιοχή στ΄ Ασγούρου, τα οποία ενισχύουν  συστηματικά την ποιότητα εργασιών του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Ρόδου.

Επιπρόσθετα ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, επέβλεψε παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης κου Γιώργου Πόκκια και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής Τσαμπίκου Ποδιώτη, τμήμα της παραθαλάσσιας οδού στην Κρεμαστή, που έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από το χρόνιο πρόβλημα της διάβρωση των ακτών της  δυτική πλευρά του νησιού, από την περιοχή των Φανών μέχρι και τα Κρητικά. Σε πρώτη φάση και υπό την προϋπόθεση της αναστολής του Νόμου για τις απευθείας αναθέσεις, ο Δήμος Ρόδου έχει προβλέψει κονδύλι για την αντιδιαβρωτική προστασία μέρους της ακτής.

Τέλος, ο κος Κωνσταντίνου, επισκέφτηκε το Νηπιαγωγείο των Μαριτσών και επέβλεψε τις παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν στο κτίριο ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.  Οι αυτοψίες σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

εργα εργα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.