ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ 2Πραγματοποιήθηκε σήμερα , 13-5-2015 , η  συνεδρίαση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ν. Αιγαίου – Ενεργειακής Α.Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο . Παρόντες ήταν και τα επτά(7) μέλη του ΔΣ  : Πρόεδρος  Χ. Κόκκινος , Αντιπρόεδρος Μ. Παπαβασιλείου , Διευθύνων Σύμβουλος Λ. Σορωνιάτης , η κα Γιασιράνη – Εντεταλμένη Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού και ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ο κ.Κακούλης -εκπρόσωπος Δήμου Ρόδου, ο κ.Γ. Μαχαιρίδης – εκπρόσωπος Μείζονος Μειοψηφίας, ο κ. Καράγιωργης – εκπρόσωπος του Δήμου Νισύρου.

  Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν θέματα έγκρισης δαπανών και καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕΠαρουσιάστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο :

 α) ο Ισολογισμός που εγκρίθηκε ομόφωνα

β) η έκθεση Χρήσης του 2014 που εγκρίθηκε ομόφωνα και θα παρουσιαστεί στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015

γ)ψηφίστηκε η παραμονή  των Διαθέσιμων Κερδών στην εταιρία καθώς παρά  την δύσκολη οικονομική συγκυρία η χρήση του 2014 ήταν κερδοφόρα για την Αναπτυξιακή Εταιρεία της ΠΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. .

Τέλος δ) συζητήθηκε και εγκρίθηκε το πρόγραμμα ημερήσιας διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2015 που αποφασίστηκε να λάβει χώρα στις 26 Ιουνίου 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.