Τις εργασίες θρυμματισμού βράχων, με χρήση εκρηκτικών υλών, στην περιοχή του Μόντε Σμιθ, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο αυτοψίας που διενήργησε σήμερα, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αθηνόδωρο  Κωνσταντίνου, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Περδίκη, τον ειδικό σύμβουλο Χρήστο Γαμβρούδη  και υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Οι ανατινάξεις βράχων υλοποιούνται σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο του έργου «Άρση επικινδυνότητας κατολισθήσεων Δήμου Ρόδου στην περιοχή Κάτω Πέτρες», προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος κατολισθήσεων στην περιοχή και η διέλευση των οχημάτων από και προς την πόλη της Ρόδου να γίνεται με ασφάλεια» υπογραμμίζει  ο Δήμαρχος.

« Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει εργασίες θρυμματισμού βράχων, συνολικού όγκου 2000 κυβικών, που θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μέσα στον μήνα και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί  προστατευτικό πλέγμα» αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.