Πολυσέλιδο αφιέρωμα στη γυναίκα που το όνομά της, είναι συνυφασμένο με τον τουρισμό, πραγματοποίησε το περιοδικό YOU weekly, παρουσιάζοντας την ομορφιά και την κομψότητά που διακρίνει, τόσο την ίδια, όσο και την οικία της.

Ο λόγος για την Γιώτα Τριγώνη, Γραμματέα Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ., λαμπρή επιστήμονα και επιτυχημένη επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το περιοδικό YOU weekly, μας ταξίδεψε συντροφιά με την οικοδέσποινα, στο καταφύγιό της, στη Βούλα, δίδοντας στη δημοσιότητα, την εσωτερική οπτική της γυναίκας, που μπορεί να δουλεύει απαιτητικά, αλλά χρειάζεται και εκείνη –  όπως όλοι οι άνθρωποι – τις δικές της στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπίτι της κομψής και δραστήριας κυρίας, που φροντίζει να επιμελείται προσωπικά την κάθε γωνία της οικίας της. Μίας οικίας, τόσο καλαίσθητης και κομψής, όσο η ίδια (!)

Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα του περιοδικού YOUweekly.gr:

ΤΡΙΓΩΝΗ

ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΡΙΓΩΝΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.