Η κηδεία του αγαπητού μέλους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Ρόδου, συνεργάτη και φίλου δημοσιογράφου Θωμά Λιναρδή θα τελεστεί την Πέμπτη , 18/1/2018, στις 12:00, στο Νεκροταφείο του Ταξιάρχη Μιχαήλ (Ρόδος).

Μετά την κηδεία θα προσφερθεί καφές και σούπα στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» (Ερρίκου Σλίμαν, περιοχή Αγίων Αποστόλων, δίπλα από το Τεχνικό Λύκειο, τηλ. 2241003281).

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων,  να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου

ΙΒΑΝ: GR14 0172 7180 0057 1807 3273 656

Θα θέλαμε νασας ενημερώσουμεότι η μουσική βραδιά με την ορχήστρα του ΚουΚασιώτη που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 18/1/2018, στο Παραδοσιακό καφενείο «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» , αναβάλλεται λόγω του δυσάρεστου αυτού γεγονότος. Θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση για την νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σας ευχαριστούμε.

 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                               ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.