Εξελέγη το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μετά τις εκλογές της 23ης Μαΐου 2015 που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης και τη συγκρότηση σε σώμα, το νεοεκλεγέν εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) συγκροτήθηκε ως ακολούθως:

Στην θέση προέδρου επανεξελέγη ο Γεώργιος Πελεκανάκης και ως Α’ αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Γεώργιος Ματσίγκος.

Στην θέση του Β αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Μανταμόπουλος ενώ

στην θέση του Γενικού Γραμματέα επανεκλέχθηκε ο Δημήτρης Κουμπαράκης και στην θέση του Ταμεία ο Κώστας Κυπριωτάκης.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι, Μουστακάκης Βαγγέλης, Σπανάκης Γιάννης, Σφακιανάκης Γεώργιος και Σωμαράς Αλέξανδρος.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει τριετή θητεία, πραγματοποίησε το πρώτο του Διοικητικό Συμβούλιο και έθεσε τους μελλοντικούς στόχους της Ομοσπονδίας οι οποίοι είναι:

  • Η συνεχή προσπάθεια για την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης
  • Συνεργασία με διεθνείς φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια αυτών
  • Συνέχιση της προσπάθειας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
  • Μεγαλύτερη συνεργασία με φορείς του τουρισμού και συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα σε εκθέσεις, συνέδρια, workshops, κλπ.
  • Την άμεση συνάντηση με τους υπουργούς τουρισμού και οικονομικών για ανάλυση των θεμάτων σχετικά με την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ και την επίπτωση του στο τουριστικό μέλλον της χώρας.
  • Την δραστηριοποίηση όλων των συλλόγων της ομοσπονδίας με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών .

Το Διοικητικό Συμβούλιο τέλος, ευχαριστεί όλους τους εκλέκτορες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο νέο ΔΣ και δήλωσε ότι αισθάνεται την υποχρέωση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους μελλοντικούς στόχους όπως αυτοί τέθηκαν στην τελευταία σύσκεψη.

Η Ομοσπονδία αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περαιτέρω την απήχηση μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα, δήλωσε σχετικά με Δελτίο Τύπου το νέο ΔΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.