Βαρυχειμωνιά στον τουρισμό για την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα

Να σταματήσουν να παίζουν με την Ελλάδα, κάλεσε την κυβέρνηση ο Γ. Βρούτσης

χιονιΣε ερώτημα του Black Monday, που αφορά στις πληροφορίες και τα στοιχεία που θέλουν να έχει παγώσει η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα, με αφορμή την πολιτική αστάθεια που επικρατεί, απάντησε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ και Βουλευτής Κυκλάδων Γ. Βρούτσης, που βρίσκεται στη Ρόδο. Ο ίδιος κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει με την Ελλάδα και είπε ξεκάθαρο ΟΧΙ σε δημοψήφισμα ή εκλογές, που θα σημάνει αμέσως την εξάλειψη του τουρισμού.

SAM_6790«Το Μάρτιο του 2012, στις Κυκλάδες, όπως και στα Δωδεκάνησα, υπήρχαν φόβοι εξαιτίας της κρίσης και ο τουρισμός είχε πιάσει πάτο. Η ΝΔ εξελέγη κυβέρνηση και όλα άλλαξαν. Το 2013 και το 2014, ο τουρισμός εκτοξεύτηκε. Με λύπη σήμερα διαπιστώνουμε ότι έχουμε ήδη τα πρώτα αρνητικά σημάδια στον τουρισμό, που καταγράφει αρνητικό πρόσημο.
Η κυβέρνηση, στην όποια απόφαση λάβει, θα πρέπει να βάλει στη ζυγαριά και τον τουρισμό και αυτό αφορά και στη διενέργεια δημοψηφίσματος ή εκλογών. Ο τουρισμός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα εξαλειφθεί αμέσως. Και ο τουρισμός συντηρεί οικογένειες.
Να σταματήσουν να παίζουν με την Ελλάδα», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βρούτσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.