Αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην κοινότητα ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ και είναι θέμα χρόνου η ομαλή υδροδότηση.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προσωπικού της ΔΕΥΑΡ αποκαταστάθηκε η μεγάλη σε έκταση βλάβη που άφησε χωρίς νερό μεγάλο μέρος της κοινότητας Κρεμαστής.

Η βλάβη εντοπίστηκε στον παραποτάμιο κεντρικό αγωγό (Φ200) της ΔΕΥΑΡ που τροφοδοτεί τις δεξαμενές που υδροδοτούν την ευρύτερη περιοχή.

Ο παράγοντας «βλάβη» σε συνδυασμό με τη μεγάλη κατανάλωση στην περιοχή της Κρεμαστής είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό πολλά νοικοκυριά.

«Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στο πολύτιμο αυτό αγαθό και διαβεβαιώ τους πολίτες ότι τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ και σ αυτή την περίπτωση κατέβαλλαν ιδιαίτερες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ζημιάς στον αγωγό, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, δήλωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημ. Τσίκκης».

«Ηδη συνεργεία της ΔΕΥΑΡ εργάζονται εδώ και τρεις ημέρες πυρετωδώς κάνοντας παρέμβαση- επέκταση αγωγού  για να εξασφαλίσουν επάρκεια νερού στην περιοχή της Κρεμαστής συνδέοντας κεντρικό αγωγό της Ρόδου στην Παστίδα με το δίκτυο που τροφοδοτεί τις δεξαμενές πιστεύω οι εργασίες αυτές θα λύσουν το πρόβλημα που παρατηρείται κατά τη θερινή περίοδο».

Δημ. Τσίκκης

Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΡ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.