Ο μικρός μαθητής του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου, Γιάννης Ροδίτης, βραβεύτηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με το πρώτο βραβείο, για το ζωγραφικό του έργο, στα πλαίσια του διαγωνισμού «Ζωγραφίζω το Νησί μου».

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΗΣΙ2Το έργο του μικρού Γιάννη, που φυσικά απεικονίζει την Κάλυμνο αποτελεί μια σύνθεση εμπνευσμένη από τα βασικά γνωρίσματα του νησιού.

Φυσικά κυρίαρχα ήταν η σφουγγαράδικη παράδοση και η Αναρρίχηση, με φόντο το μοναδικό τοπίο της Τελένδου και του γνωστού ανά την υφήλιο αναρριχητικού πεδίου της Grande Grotta», διακρίθηκε ανάμεσα στις ζωγραφικές 420 παιδιών από όλη την Περιφέρεια.

Η τελετή βράβευσης έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, από το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στα παιδιά που διακρίθηκαν απονεμήθηκαν έπαινοι ενώ στα τρία πρώτα, που ανάμεσά τους ήταν και ο  Γιάννης Ροδίτης, προσφέρθηκε από ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

«Παλμός της Καλύμνου»

http://palmostiskalymnou.blogspot.gr/2015/05/blog-post_62.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.