Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ οργανώνει συγκέντρωση μελών και φίλων του Κινήματος στη Ρόδο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο Ακταίον και ώρα 11 το πρωί.

Ομιλητές θα είναι η βουλευτής Β’ Αθηνών Φώφη Γεννηματά και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός.

Σημειώνεται ότι το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ  θα διεξαχθεί την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (5,6,7 Ιουνίου 2015) στο γήπεδο του Πανελληνίου (Πεδίο του Άρεως).

Την Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων από τη Δωδεκάνησο στο συνέδριο.

Το μητρώο Μελών κάθε Οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και φίλους που θα επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους ή θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Το μητρώο κάθε οργάνωσης θα είναι ανοιχτό και κατά τη μέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των συνέδρων με την προϋπόθεση ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία , με αίτηση του  θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο μελών του κόμματος.

Οι υποψηφιότητες για σύνεδρους θα υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.00 μμ στις Ν.Ε. ή Σ.Ε. ηλεκτρονικά στο email organotiko@pasok.gr ή στο fax 2103665189.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων από τη Δωδεκάνησο στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Για το ΠΑΣΟΚ

    Τιμόθεος Παρασκευάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.