Έξυπνη, δραστήρια και γοητευτική. Η Γιώτα Τριγώνη, ορίστηκε Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ., προκειμένου το κόμμα της συγκυβέρνησης να έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα αξιόλογο και ολοκληρωμένο τουριστικό σχέδιο, με στέρεες και αποδοτικές βάσεις. Η Γιώτα Τριγώνη, γνωστή, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ανέλαβε από τις 23 Νοεμβρίου 2015, Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ., με αναπληρωτές γραμματείς τους Μαρία Αγγέλου, Γιάννη Γερούκη, Γιώργο Κουρσάρη και Γιώργο Παλιούρα.

ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΩΤΑΗ Γιώτα Τριγώνη, είναι μία γυναίκα με πλούσια πολιτική, επαγγελματική και τουριστική δράση, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την αλλαγή προς το θετικότερο της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, αλλά και την προσέγγιση ποιοτικότερου τουρισμού. Η ίδια, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του Τουρισμού ως μέτοχος σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ενασχολείται και με την οδοντιατρική επιστήμη, για την οποία έχει ολοκληρώσει σπουδές στην Αυστρία και στη Σερβία.

Έχει διαφημίσει την Αθήνα, ιστορικά της αξιοθέατα και ανθρώπους της καθημερινότητάς, με την έκθεση φωτογραφίας «Athens Through My Eyes», η οποία έχει ήδη «ταξιδέψει» πέρα από την πρωτεύουσά μας, σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Ζυρίχη. Έχει εκδοθεί και βιβλίο-λεύκωμα, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, το οποίο παρουσιάστηκε το 2014 στην Παλαιά Βουλή και ήδη έλκει το ενδιαφέρον του κοινού στις προθήκες Ελληνικών και ξένων βιβλιοπωλείων.

Το 2014 εκλέχτηκε πρέσβειρα της Ελλάδας στο Εξωτερικό από ξένα Μέσα Ενημέρωσης και εντάχτηκε στη διεθνή εγκυκλοπαίδεια του «Who is Who», ενώ το 2012 ήταν μία από τις υποψήφιες στην Ελβετία για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς». Επίσης, είναι μέλος της WIN Hellas (Women In Need) / «Γυναίκες κατά της Κακοποίησης» και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης.

ΤΡΙΓΩΝΗ 2Το νέο πρόσωπο του τουρισμού, η Γιώτα Τριγώνη, μιλάει Αγγλικά, Σερβικά, Σλοβενικά, Βουλγαρικά και Τουρκικά. Στην Κωνσταντινούπολη έχει αποθεωθεί από το ATV, το οποίο την έχει χαρακτηρίσει Πρέσβειρα της Ελλάδας, ενώ αποτελεί τη μόνη γυναίκα Ελληνίδα, η οποία έχει γίνει εξώφυλλο στην εφημερίδα Hurriet.

Ποιο είναι το νέο πρόσωπο του Ελληνικού τουρισμού;

Η Γιώτα Τριγώνη, έχει σπουδάσει στην Αυστρία και στη Σερβία. Είναι απόφοιτη Οδοντιατρικής Σχολής με ειδικότητα στη Στοματολογία και με μουσικές σπουδές στο πιάνο. Έχει παρακολουθήσει πρακτικά σεμινάρια σε νέες εφαρμογές στη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική και τα τελευταία δέκα (10) έτη, δραστηριοποιείται στο Λιχτενστάιν και στην Κωνσταντινούπολη στο χώρο της οδοντιατρικής και σε επιχειρηματικό επίπεδο, όντας μέτοχος σε Οδοντιατρική Κλινική και σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Πηγή: Black Monday.gr

ΤΡΙΓΩΝΗ 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.