Στο 5ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας», που διοργάνωσε  ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, βρέθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, σημειώνοντας πως, παρά τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα με επίκεντρο το προσφυγικό, οι τουριστικές κρατήσεις θα κινηθούν σε θετικά επίπεδα το 2016, όπως και το 2015.
Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού, διοργανώθηκε στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.
«Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και μία σπουδαία δουλειά σε πολλούς τομείς. Σήμερα θα μιλήσουμε για τον τουρισμού που είναι ο μεγαλύτερος πυλώνας της οικονομίας. Σίγουρα περνάμε πολύ δύσκολες ημέρες όπως γνωρίζουμε, και με το προσφυγικό, αλλά θεωρώ ότι το 2016, όπως και το 2015, θα είναι χρονιές ρεκόρ τουριστικών κρατήσεων«, ανέφερε η κα Γιώτα Τριγώνη, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, θέτοντας στο επίκεντρο τις προοπτικές ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ούτως ώστε να μετατραπεί σε τουριστικό πόλο έλξης για τη χώρα μας.

Δείτε το βίντεο πατώντας το εικονίδιο του play ή εδώ!

ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΚ ΞΙΝΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.