Είμαι συγκλονισμένος και προβληματισμένος για την κατάσταση της χώρας. Ο εξευτελισμός και η υποβάθμιση του Έλληνα παγκοσμίως μας γυρίζουν πίσω σε εποχές διχασμού και σκοτεινά χρόνια που βίωσαν οι παλαιότερες γενιές. Ντρέπομαι πως την σύγχρονη Ελλάδα την παρομοιάζουν και την ισοσκελίζουν με τις κατώτερες χώρες του κόσμου, όπως την Ζιμπάμπουε την Σομαλία και το Σουδάν.

ΚΥΡΙΑΖΗΣΑυτές τις ώρες ας αφήσουμε της κομματικές ταυτότητες και με νηφαλιότητα και ωριμότητα να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας μας. Το πολιτικό σύστημα όλα αυτά τα χρονια έκανε λάθη και παραλήψεις δεν είναι όμως η ώρα για καταμερισμό ευθυνών κάτω από μία ασφυχτική πίεση που ζει ο καθένας μας, ο συνταξιούχος να μην μπορεί να πάρει την σύνταξή του, οι τράπεζες να μην ξέρουμε εάν θα ανοίξουν, ο επιχειρηματίας να μην ξέρει εάν συνεχίσει να έχει το μαγαζί του, οι εργαζόμενοι να μην ξέρουν εάν αύριο πάνε στην δουλειά του.

Ο διχασμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός, η ιστορία μας το αποδεικνύει. Ο λαός μας πέρασε εποχές μεγάλης ευημερίας και αναπτύξης. Πολλά οφείλονται και στην Ευρώπη. Τα αμέτρητα έργα, οι γέφυρες, οι δρόμοι, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία, αμέτρητες επιδοτήσεις κ.λ.π, που μας καθιστούν μία χώρα ισχυρή και καθορίζει τις γεωπολιτικές εξελίξεις της περιοχής όπου τόσο βάλλεται απά γειτονικές χώρες. Δεν μπορώ να φανταστώ την κατάρρευση της χώρας μου από ένα ερώτημα που δεν υπάρχει κάν στο τραπέζι και να μην έχουμε καταλάβει που οδηγούμαστε.

Ο δρόμος είναι μονόδρομος. Οφείλουμε λοιπόν να διασφαλίσουμε την οικονομική στήριξη της χώρας , τον τουρισμό, την επιχείριση , τον εργαζόμενο , τον συνταξιούχο , κα την εθνική μας ασφάλεια, να αποφύγουμε το ατύχημα που θα μας φέρει σε δίνη θέσει τον ελληνικό λαό. Σε μια τέτοια πορεία είναι βέβαιο ότι και η Ευρώπη θα σταθεί κοντά μας, στηρίζοντας ουσιαστικά την εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη της οικονομίας μας και την ανασυγκρότηση του κράτους.

Η εθνική μας αξιοπρέπεια μας λέει ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ σε μια ισχυρή Ελλάδα του ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.