Από την καλοπέραση είναι αδύνατον να είναι νηφάλιος. Εάν το έκανε αυτό στην εποχή του Λεωνίδα της Σπάρτης, θα τον είχαν εξορίσει δια παντός. Πως άλλαξαν οι καιροί, να μας κυβερνούν ανίκανοι, ανθέλληνες, άθεοι και προδότες. Τον εφιάλτη οι Σπαρτιάτες τον παραμονεύαν 10 χρόνια στα βουνά για να τον τιμωρήσουν.

ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γράφει ο Τάκης Χατζηγεωργίου

Αγανακτισμένος πολίτης


Αυτόν τον ανεύθυνο δεν θα έπρεπε οι Έλληνες πατριώτες να τον αποβάλουν από τη Βουλή των Ελλήνων. Όχι φυσικά με αναρχικό τρόπο, αλλά όσοι τον ψήφισαν να αναιρέσουν τη ψήφο τους δημόσια. Η Βουλή δεν ονομάζεται Βουλή των βουλευτών, αλλά Βουλή των Ελλήνων. Μέσα στη Βουλή έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι Έλληνες βουλευτές και όσοι είναι φιλέλληνες. Να αναρτηθεί ταμπέλα έξω από την είσοδο τής Βουλής με την εξής αναγραφή:

“Απαγορεύεται η είσοδος σε άθεους και ανθέλληνες”

και οι τσολιάδες φρουροί να επιτηρούν πολύ αυστηρά.

Όσοι ψήφισαν αυτό τον “Έλληνα” να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και το μέλλον των παιδιών μας. Ή πατρίδα μας, για να βρει το δρόμο της, πρώτα χρειάζεται όσοι την κυβερνούν να πιστεύουν στον Σωτήρα Χριστό ως αρχηγό και τελειωτή τής πίστης μας. Επίσης, σημαντικό είναι να καθαρίσει ο τόπος από πονηρούς ανθρώπους που θεός τους είναι ο μαμουνας (χρήμα).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.