Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορούσε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οργανώθηκε από τις 29/5 από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) στην Ρόδο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

ΚΕΘΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΣτο σεμινάριο, που απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές ή που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετείχε και η Πρόεδρος του νέου ΔΣ του φορέα Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία τόνισε ότι αποτελεί μια καλή βάση για να ανοίξει ο διάλογος και να διαφανούν λύσεις, για τους λόγους που περιορίζουν την συμμετοχή των γυναικών στα εθνικά και υπερεθνικά κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων, αλλά και σε αιρετές θέσεις σε συλλογικό, συνδικαλιστικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Το επόμενο επιμορφωτικό ραντεβού του προγράμματος δίνεται στο τέλος του Ιουνίου στην Κρήτη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

του Κ.Ε.Θ.Ι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.