Σε απάντηση ερωτήματος που έθεσε διαδικτυακά ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίας Δωδεκανήσου Νίκος Μαυροματάκος, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Τάξεων, αναφορικά με τις κόκκινες γραμμές για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου δήλωσε:

ΚΕΙΜΕΝΟ

Κύριε Μαυροματάκο, αυτοί που εσείς ειρωνεύεστε «πήραν χαμπάρι» το promote fairness όταν εσείς εξαπατούσατε την κοινωνία.

Το κείμενο προτάσεων και μέτρων που υπέγραψε και κατέθεσε ο αρχηγός του κόμματός σας και σημερινός Πρωθυπουργός, κος Τσίπρας, κάνει σαφή αναφορά για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

«Σαν μέρος των προσπαθειών αποκατάστασης της δικαιοσύνης, η αναμόρφωση (των συντελεστών) θα εξαλείψει τις εκπτώσεις συμπεριλαμβανομένων και των νησιών και θα βελτιστοποιήσει τις ανισότητες (εξαιρέσεις).»

Αυτές είναι οι ΔΙΚΕΣ σας κόκκινες γραμμές, κύριε Μαυροματάκο! Αυτή είναι η ΔΙΚΗ σας θέση για το ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών μας! Αυτή την αποκατάσταση δικαιοσύνης επιδιώκεται κ. Μαυροματάκο!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.