Απάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου στον βουλευτή Δωδ/σου Νεκτάριο Σαντορινιό 

«Είναι προφανές πως η διαφορά μας έγκειται στο ότι εσείς επιλέξατε να υπηρετήσετε μια συνιστώσα του κόμματός σας, ενώ εγώ την χώρα μου και τον τόπο μου», απάντησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριο Σαντορινιό και στην επιστολή που του απέστειλε, αναφορικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, για το ζήτημα των φορολογικών μέτρων που σχεδιάζονται  ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου.

Ειδικότερα, στην απάντησή του ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει:

 

«Αγαπητέ κ. Σαντορινιέ,

 

σε απάντηση της σημερινής επιστολής σας αναφορικά με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου για το ζήτημα των δημοσιονομικών μέτρων που σχεδιάζονται  ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου, το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι είναι προφανές πως η διαφορά μας έγκειται στο ότι εσείς επιλέξατε να υπηρετήσετε μια συνιστώσα του κόμματός σας, ενώ εγώ την χώρα μου και τον τόπο μου.

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Γιώργος Χατζημάρκος

 

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.