Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου ενημερώνει το φιλοτελικό κοινό και τους φίλους του Γραμματοσήμου στα Δωδεκάνησα ότι οριστικοποιήθηκαν οι διαδικασίες και αποφασίστηκε η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου και της Φιλοτελικής Εταιρείας Πειραιά.

ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι δυο Ιστορικά Φιλοτελικά Σωματεία της πατρίδας μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πιο παραγωγικές και πιο γόνιμες ημέρες στο μέλλον.

Πιστεύουμε στην δυνατότητα που δημιουργείται με την επέκταση της γεωγραφικής περιοχής που στο εξής τα δυο Σωματεία θα μπορούν να επιχειρούν με μελλοντικές  κοινές τους δράσεις.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να έρθουν πιο κοντά φιλοτελικές δυνάμεις οι οποίες προέρχονται η μία από το κέντρο της χώρας (το κεντρικό λιμάνι αυτής, τον Πειραιά) και η άλλη από την περιφέρεια (από τα ακριτικά Δωδεκάνησα) και να πολλαπλασιαστή η φιλοτελική φωνή των 2 συλλόγων.

Η θετική απόφαση των 2 συλλόγων για ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των θα είναι η αρχή μιας κοινής πορείας προς το αύριο και αποτελεί την πρώτη στα φιλοτελικά χρονικά της πατρίδας μας ενέργεια Φιλοτελικών Σωματείων προς την κατεύθυνση αυτή.

Φιλοδοξούμε να συμβάλουμε με την ενέργειά μας αυτή στην θετική και ανοδική πορεία της φιλοτελικής ιστορίας της χώρας.

Ευχαριστούμε τον Δωδεκανήσιο καλλιτέχνη Γιάννη Χατζηβασίλη, Πρόεδρο του Σωματείου Υπαίθριων Ζωγράφων Ρόδου «ο Απελλής», που δημιούργησε με την ζωγραφική του το έργο αυτό που αποδίδει την ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των Φιλοτελικών Σωματείων Δωδεκανήσου και Πειραιά.

ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Με εκτίμηση για το φιλοτελικό κοινό

  Για τα Διοικητικά Συμβούλια

 Ο Πρόεδρος Φ.Ε.Δ                               Ο Πρόεδρος Φ.Ε.Π

          Γιάννης Κουρέλης                               Νίκος Βρεττάκος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.