Στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ “ΕΣΤΙΑ” βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ύστερα από καταγγελία διάρρηξης του Κέντρου από άγνωστο δράστη.

Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 και περί ώρα 08.50 το πρωί, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρέθηκε στο Κέντρο “ΕΣΤΙΑ” προκειμένου να καταγράψει την καταγγελία περί διάρρηξης, αλλά και να ερευνήσει για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο άγνωστος δράστης, φέρεται να εισήλθε στο Κέντρο βραδινές ώρες από την 7η έως και την 8η Ιανουαρίου 2018, αφού διάρρηξε την κεντρική είσοδο. Μάλιστα, η διάρρηξη φαίνεται να έγινε μόνο για να κλέψει το ποσό των 5 ευρώ (!) αφού αυτό φέρεται να έχει αφαιρεθεί, ένα πορτοφολάκι με 5 ευρώ.

Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα, ενώ επισκέφθηκαν και το γιαπί που υπάρχει δίπλα από το Κέντρο. Οι ίδιοι φέρονται να ζήτησαν και από το προσωπικό του Κέντρου να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι, ώστε να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ασφαλείας στο Κέντρο, μιας και φιλοξενεί και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.