ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ KAI ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ – ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ.Τ.Ε.Λ.

Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

(ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΡΟΔΑ»)

                 ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Με την επιστολή μας αυτή, εμείς οι εργαζόμενοι της ΔΕΣ ΡΟΔΑ θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε  έντονα, για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου  κ. Φώτη Χατζηδιάκου στο πρόσωπο του Προέδρου των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ  κ. Κοντουδακη Εμμανουηλ στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 25 – 05 – 2015 .
Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης  Χατζηδιάκος ενώ μιλούσε στο μικρόφωνο την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για το θέμα της στάσης των ανοικτών διώροφων λεωφορείων μπροστά από το ΑΚΤΑΙΟΝ , εκφράστηκε με απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις στον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Κοντουδάκη Εμμ , που εκείνη την στιγμή ο κ. Κοντουδάκης εκπροσωπούσε  με την παρουσία του όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΣ ΡΟΔΑ .
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Χατζηδιάκο ότι ο κ. Κοντουδάκης είναι ο νόμιμα  εκλεγμένος  Πρόεδρος των εργαζομένων και είναι αυτός που εμείς οι εργαζόμενοι με την ψήφο μας  του έχουμε αναθέσει  , να μεταφέρει στους αρμόδιους, σαν εσάς κύριε Δήμαρχε της προτάσεις  μας , της ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας για θέματα που αφορούν την επιχείρηση μας .
Βλέποντας  τον  κ. Κοντουδάκη κύριε Δήμαρχε είναι σαν να βλέπετε όλους εμάς που προεκλογικά μας διαβεβαιώνατε στα γραφεία της ΡΟΔΑ ότι αν σας ψηφίσουμε θα κάνετε το καλύτερο για την επιχείρηση μας ,  είμαστε όλοι αυτοί που προεκλογικά μας λέγατε κάντε υπομονή και μόλις αναλάβω θα τα φτιάξω όλα , είμαστε αυτοί κύριε Δήμαρχε που τόσα χρόνια κρατάμε όρθια την επιχείρηση . Σας τα αναφέρουμε όλα αυτά κύριε Δήμαρχε γιατί μάλλον έχετε πολύ αδύνατη  μνήμη !!!!!!!!!!
Σας τα αναφέρουμε όλα αυτά ως απάντηση στην ερώτηση που κάνατε στον κ. Κοντουδάκη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο << ποιος είσαι ρε εσύ >>  αυτοί είμαστε κύριε Δήμαρχε ……..
 Καλό θα ήτανε για όσο θα είσαστε σε αυτή την θέση να μάθετε τρόπους και να μιλάτε καλύτερα στους εργαζόμενους και στους πολίτες που σας κάνανε την τιμή να σας εκλέξουν στο αξίωμα αυτό !!!!!!!!!!!!
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                 ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜ                           ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.