“Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το όμορφο νησί της ρόδου και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και έκανα πραγματικούς φίλους.

Από την πρώτη στιγμή η κοινωνία της Ρόδου με αγκάλιασε, με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό είναι κάτι που δε θα μπορέσω να το ξεχάσω.

Αποχωρώντας από τα Δωδεκάνησα δε θα μπορούσα να ξεχάσω τους ανθρώπους που βοήθησαν στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, αλλά και εμένα προσωπικά.

Οφείλω λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελοντικές ομάδες, που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στάθηκαν δίπλα μας σε κάθε κρίση που ξεσπούσε στο νησί , με μοναδικό ενδιαφέρον το καλό του τόπου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Ρόδου , την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου , το Λιμενικό σώμα , τον Στρατό και τη Δασική Υπηρεσία για την άψογη συνεργασία που είχαμε .

Ένα, ακόμη, ξεχωριστό ευχαριστώ στους συναδέλφους μου με τους οποίου περάσαμε μαζί όλες τις κρίσεις και πάντοτε ο ένας βρισκόταν στο πλευρό του άλλου. Τέλος , ευχαριστώ την Ένωση Ξενοδόχων , το Εμπορικό Επιμελητήριο και τα τοπικά ΜΜΕ που προσέφεραν απλόχερα τη βοήθεια τους σε κάθε έκκληση μας .

Η Ρόδος είναι το σπίτι μου και φεύγοντας νιώθω ότι αφήνω ένα κομμάτι μου πίσω μου. Τελειώνει η δεύτερη θητεία μου  στη Ρόδο , πάραυτα για εμένα αυτό δεν είναι το «αντίο» , καθώς θα προσπαθώ όσο πιο συχνά γίνεται να επισκέπτομαι τη δεύτερη πατρίδα μου. Και πάλι ευχαριστώ και καλή αντάμωση”.

  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

         ΗΛΙΑΣ Ι. ΤΣΑΠΟΥΡΑΣ

    ΠΥΡΑΡΧΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.