ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ:

«Ενισχύεται το Νοσοκομείου Ρόδου με τέσσερις επικουρικούς γιατρούς»

Πιστή στο πλάνο της για ενίσχυση των δομών υγείας των νησιών, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας διορίζει 2 επικουρικούς χειρουργούς και δυο καρδιολόγους στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Οι ανάγκες για προσωπικό στο Νοσοκομείο μας είναι δεδομένες, αφού, πολιτικές χρόνων άφησαν στο έρμαιο της τύχης της τη δημόσια Υγεία. Σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν γιατροί και βοηθητικό προσωπικό να κρατήσουν την υγεία των νησιών σε ένα επίπεδο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, προσπαθεί να απαντήσει σε αυτές τις μεγάλες ανάγκες και ένα πρώτο βήμα είναι η κάλυψη τεσσάρων κενών θέσεων με επικουρικούς γιατρούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις αντίστοιχες- κρίσιμες κλινικές.

Αρχίζοντας από την αντιστροφή των μειωμένων προϋπολογισμών για την Υγεία, συνεχίζοντας με το άνοιγμα των κλειστών κρεβατιών στις ΜΕΘ  και φτάνοντας μέχρι την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος με τις σημαντικές ρυθμίσεις για την Υγεία, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι η στήριξη των δημόσιων δομών υγείας είναι πολιτική της προτεραιότητα. Η ανακοίνωση για 3.500 προσλήψεις γιατρών και βοηθητικού προσωπικού μέσα στο 2016- για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια- αποτελεί άλλο ένα στάδιο στην εκπλήρωση του στόχου για στήριξη και αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Δράκος: Να στελεχωθεί άμεσα το Νοσοκομείο Ρόδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.