Δρ. Στέφανος Δράκος: «Αντίο φίλε Γιάννη Αλαφάκη»

Στο άκουσμα της απώλειας του ιστορικού μέλους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καμείρου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Αλαφάκη, εκφράζω δημοσίως, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κοινωνία της Διμυλιάς, αλλά και στην οικογένεια του φίλου για μένα, Γιάννη.

Ο Γιάννης Αλαφάκης, υπηρέτης της Νέας Δημοκρατίας και των ιδεών της, στάθηκε στο πλευρό της μεγάλης παράταξης και έδωσε δύσκολους και μεγάλους αγώνες στο πέρασμα των ετών, για τη διάχυση στην κοινωνία των θέσεων και των αξιών της. Λάτρης του τόπου του, δεν παρέλειψε να ενασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, επιχειρώντας να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής του.

Προσωπικός φίλος, που στάθηκε κοντά μου στα δύσκολα, επέλεξε να είναι δίπλα μου από την αρχή, στην έναρξη αυτής της διαδρομής. Τον τιμώ, τον ευχαριστώ και εύχομαι η μνήμη του να είναι αιώνια και η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω όσα έκανε για μένα.

Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους ανθρώπους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του, σε όλους όσοι τον εκτίμησαν, τον στήριξαν, τον αγάπησαν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.