Δύο νέα λεωφορεία έχει στη διάθεσή της από σήμερα η Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΔΕΣ ΡΟΔΑ», στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, με φορέα υλοποίησης την Επιχείρηση «ΔΕΣ ΡΟΔΑ». Το κόστος των σύγχρονων αυτών λεωφορείων ανέρχεται συνολικά (δηλαδή και των δύο μαζί) στο χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Το καθένα από τα λεωφορεία είναι 10,5 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει 94 άτομα, καθήμενα και όρθια. Θα συγκεκριμένα λεωφορεία, όπως δήλωσε στο Black Monday, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Δημήτρης Παρασκευάς, θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση δρομολογίων εντός πόλεως Ρόδου, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι θα συνδέσουν το λιμάνι της Ακαντιάς και το Μανδράκι με το κέντρο. Η παρουσία των δύο επιπλέον λεωφορείων θα συνδράμει αρκετά στην εκτέλεση περισσότερων δρομολογίων στη Ρόδο.

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Δημήτρης Παρασκευάς, εξέφρασε μάλιστα, τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.