Εγκαινιάστηκε από τον tour operator «Biblio Globus» η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου με δύο πτήσεις από τη Ρωσία και συγκεκριμένα μία από τη Μόσχα και μία από την Αγία Πετρούπολη.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και με τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία να παρουσιάζει σημαντική μείωση λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου και της επιβράδυνσης της τουριστικής οικονομίας που οφείλονται σε έναν μεγάλο βαθμό στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσία, ο tour operator «Biblio Globus» εργάζεται εντατικά προς την κατεύθυνση της προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία.

Για το λόγο αυτό διοργανώθηκε στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου εκδήλωση υποδοχής των συγκεκριμένων πτήσεων charter, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου- Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κύριος Γιώργος Ματσίγκος, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Σημειώνεται ότι ο tour operator «Biblio Globus» είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους operators που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το 2014 επισκέφθηκαν μέσω του συγκεκριμένου tour operator για τις διακοπές τους στη Ρόδο 80.000 ταξιδιώτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.

027-1 124-2 204-2 247-2 DSCN8546

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.