ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Πυθαγόρειο της Σάμου , παρουσία των Περιφερειαρχών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αιρετών και εκπροσώπων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, τα εγκαίνια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Νομού Σάμου με την Πάτμο και τα Δωδεκάνησα με το υπερσύγχρονο καταμαράν «Dodekanisos Pride»

 Η ακτοπλοϊκή αυτή σύνδεση είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη των νησιών μας και υλοποιείται σήμερα μετά από πάγιο αίτημα και αγώνα πολλών ετών.
Στη συνέχεια το καταμαράν με τους παρευρισκόμενους επισήμους θα ταξιδέψει συμβολικά στους Φούρνους και στην Πάτμο, όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υποδοχής.
Σας προσκαλούμε λοιπόν την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 12.15 στο λιμάνι της Σκάλας Πάτμου για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το καταμαράν «Dodekanisos Pride» στο συμβολικό πρώτο ταξίδι του νέου δρομολογίου στο νησί μας.

     Ο Δήμαρχος

 

                  Στόικος Γρηγόρης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.