Μανώλης Ανδρουλάκης

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου στον ΑΡΤ FM:

«Δυστυχώς εδώ και δεκατρείς ημέρες τα περιπολικά στα Δωδεκάνησα δεν έχουν βενζίνη να κινηθούν!»

«Στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς. Πολλά περιπολικά μας αν τα περάσουμε τον πιο απλό έλεγχο του ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν!»

 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

«Προσπαθούμε να κάνουμε ελάχιστες μετακινήσεις. Χρησιμοποιούμε τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα περιπολικά που έχουμε ανά υπηρεσία. Το 70% του στόλου είναι βενζινοκίνητα. Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις! Προβλήματα και με τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Το πρόβλημα έχει προκύψει με το πρατήριο καυσίμων που μας εφοδιάζει. Το κράτος χρωστάει στον επιχειρηματία καύσιμα ενός χρόνου περίπου. Μας είχε ειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα σταματήσει να δίνει βενζίνη και είχε κάνει έκκληση στο δημόσιο να του δώσουν κάποιο ποσό γιατί αναγκάζεται να πληρώνει μετρητοίς τα καύσιμα!» 

Για την κατάσταση των περιπολικών της αστυνομίας:

«Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς. Πολλά περιπολικά μας αν τα περάσουμε τον πιο απλό έλεγχο του ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν! Οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονται»


Κάθε Σάββατο 19:00 – 21:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM

«stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό

Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.