Να τιμηθούν οι άνθρωποι που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους μετανάστες που ναυάγησαν στην παραλία Ζέφυρος της Ρόδου, πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Ο ίδιος πρότεινε τη δημιουργία Επιτροπής, με τη συμμετοχή εκπροσώπου από κάθε μία παράταξη του Σώματος, για τον εντοπισμό και το σχεδιασμό οργάνωσης της τιμητικής εκδήλωσης.

IMG_2286Με την πρόταση του δημάρχου διαφώνησε ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου Αλέκος Παπουράς, ο οποίος υποστήριξε ότι τότε θα έπρεπε να πραγματοποιείται ειδική εκδήλωση για όλους, όπως πχ. για τους αιμοδότες. “Τότε θα πρέπει να τιμηθεί και ο δήμαρχος που εργάζεται πραγματικά 58 ώρες το 24ωρο”, είπε.

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ” Στράτος Καρίκης, ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός και προγραμματισμός, ώστε σε ανάλογες περιπτώσεις να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, συμφωνώντας πως θα πρέπει να τιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι, που δημιουργούν και αποτελούν πρότυπα για τους νεότερους.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γ. Υψηλάντης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστεί το ζήτημα του χώρου φιλοξενίας των μεταναστών, ώστε να μη χρειάζεται να μένουν σε αυλές κτλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.