Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» ευχαριστεί από καρδιάς το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» για την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Οι Θερμόαιμοι» το περασμένο Σάββατο στο θεατράκι Γυμνασίου Σορωνής.

Μέσα από διασκεδαστικούς διαλόγους της Μαρίας Αϊβάζη-Ζάγορα και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Τρέχα, συμπολίτες μας (που μάλιστα κατέχουν θέσεις ευθύνης) μας ψυχαγώγησαν και μας μετέφεραν  τα μηνύματα της προσφοράς και της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε λοιπόν τους πρωταγωνιστές για το τόσο σημαντικό τους έργο: Διακογεωργίου Κάλλιστος, Καλαθενός Σάββας, Καλαμάτας Θέμης, Κατσιμπράκη Μίκα, Κελεπέρα Μίκα, Κούρου Χρυσάνθη, Πελεκάνου Νομική, Τριαλώνης Μάνος, Τσιμέττα Μαρία, Φλεβάρης Γιάννης.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, διεξήχθη  η γενική συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σορωνής και οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ., ευχαριστώντας όλους/λες τους/τις συνεργάτες, τα μέλη και τους εθελοντές, τόνισε πως θα είναι πάντα δίπλα στην επόμενη διοίκηση και στο σύλλογο, προσθέτοντας πως:

«Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται περισσότερες από 15 ομάδες παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και δια βίου μάθησης.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι όλων των ηλικιών, περνούν κάθε εβδομάδα τις ανοικτές πόρτες της Στέγης του Συλλόγου και άλλων χώρων που χρησιμοποιούνται!

Και αυτή πιστεύουμε, είναι η σημαντικότερη δράση, αφού καλλιεργούνται δεξιότητες, ταλέντα και τέχνες, αξιοποιούνται ελεύθερες ώρες δημιουργικά και ταυτόχρονα υπάρχει κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή απόψεων, ψυχαγωγία και ένας τόπος, η Σορωνή μας, που παραμένει ζωντανός!  Η δυναμική που έχει διαμορφώσει ο σύλλογος μας, με την εθελοντική προσφορά μελών και φίλων, αλλά και όσων συμμετέχουν στις ομάδες μας, είναι τεράστια. Τους ευχαριστούμε όλους και όλες από καρδιάς!».

Πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας υπάρχουν στις ιστοσελίδες μας: facebook.com/ampernalli, ampernalli.gr, youtube.com/ampernalli.

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.