ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ»

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών:

15-10-2017 ή 22-10-2017 στα γραφεία του σωματείου, οδός Ν. Αγορά 17 γραφείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Νήσου Ρόδου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Νέα Αγορά αρ. 17 Μανδράκι Ρόδου, στις 15-10-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1) Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Οικονομικός απολογισμός.

3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4) Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

5) Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

6) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής – αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 12η -10-2017 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η παρούσα Γ.Σ. θα αναβληθεί και η επαναληπτική ορίζεται για τις 22-10-2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ., στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η δεύτερη Γ.Σ. θα έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα.

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που έχουν διάθεση για δουλειά, να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Τέλος ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι μέχρι την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ. θα γίνονται εγγραφές νέων μελών, καθώς και εξόφληση συνδρομών, παλαιότερων ετών. Δικαίωμα ψήφου και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στα γραφεία του συλλόγου στις υπεύθυνες των εκλογών κα Ρότσου Αγγελική τηλ: 6974135685 και κα Κλαδίτη Δέσποινα τηλ : 6937514723 μέλη του Δ.Σ., Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκων νήσου Ρόδου

Η Πρόεδρος

Αγγελική Ρότσου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.