Με την παράταξη του νυν Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββα Χατζησάββα, να σαρώνει στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης, κατάφεραν όχι απλά να διατηρήσουν τη δύναμή τους, αλλά και να την αυξήσουν! Η ΔΗΣΥΕ υπό τον Σάββα Χατζησάββα, κατέλαβε 12 από τις 15 έδρες στη νέα Διοίκηση αυξάνοντας τη δύναμή της κατά 2 έδρες, ενώ η παράταξη του ΠΑΜΕ κατέλαβε 3 έδρες, μειώνοντας κατά 2 τη δύναμή της.

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣΣτις εκλογές που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου 2015, αντιπρόσωποι ήταν 100, απ’ αυτούς ψήφισαν οι 109, με έγκυρα ψηφοδέλτια τα 108. Η ΔΗΣΥΕ του Σάββα Χατζησάββα έλαβε 85 ψήφους και 12 έδρες και η ΔΕΑΣ του ΠΑΜΕ έλαβε 23 ψήφους και 3 έδρες.

«Θέλω εκ μέρους της παράταξής μας, να ευχαριστήσω τους αντιπροσώπους για τη μεγάλη νίκη που μας έκαναν στις εκλογές. Η νίκη είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι μας τίμησαν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να τους υπηρετήσουμε», ανάφερε ο Σάββας Χατζησάββας, μιλώντας στο Black Monday.gr.

Οι σταυροί

Παράταξη ΔΗΣΥΕ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ 83

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ 1ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 74

ΝΤΕΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 72

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 70

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 69

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 67

ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 67

ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 54

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 47

ΚΑΡΙΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 47

ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 46

ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 44

 

Παράταξη ΔΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 23

ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 19

ΤΣΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 16

Στους αντιπροσώπους για τη ΓΣΕΕ εξελέγησαν δύο άτομα από την παράταξη του κ. Σάββα Χατζησάββα. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους Σάββα Χατζησάββα και Θανάση Σταμούλη.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, με τον Σάββα Χατζησάββα να αναλαμβάνει εκ νέου καθήκοντα Προέδρου.

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.