Θέμα: «Έκτακτη και κατεπείγουσα η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Την  έκδοση ψηφίσματος  σχετικά με την υποχρεωτική  μεταφορά  των ταμειακών  διαθέσιμων του Δήμου Καρπάθου  αναμένεται  να συζητήσει  εκτάκτως  το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου στην σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίασή του (19: 00 μ. μ- Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ. Σ )

 Η συνεδρίαση   κρίνεται κατεπείγουσα,  εξαιτίας   της σπουδαιότητας  του  εν λόγω πρώτου θέματος, που αφορά τη λειτουργία του Δήμου, καθώς και για το 2ο θέμα που έχει να κάνει  με τον καθορισμό τελών χρήσης αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων με προτιμησιακό δικαίωμα (όμορες επιχειρήσεις), αφού οι διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι  και τις 30/05.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν ακόμη:

  • Ø Καθορισμός τελών χρήσης  αιγιαλού και παραλίας  για τοποθέτηση  ομπρελών και καθισμάτων  εκμίσθωση με δημοπρασία.
  • Ø Καθορισμός τελών χρήσης αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια  μέσα αναψυχής με προτιμησιακό δικαίωμα (όμορες επιχειρήσεις).
  • Ø Καθορισμός τελών χρήσης αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής εκμίσθωση με δημοπρασία .
  • Ø Αλλαγή ημερομηνίας των εκδηλώσεων  τιμής  στον Ήρωα  Σμηναγό   Κώστα Ηλιάκη .
  • Ø Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ 27/2015 απόφασης του ΔΣ σχετικά με την πρόσληψη ΙΔΟΧ υπαλλήλων  δίμηνης  σύμβασης  για την αντιμετώπιση  έκτακτων κατεπειγουσών αναγκών.

                                        Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.