«ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

Εμμένει στο δημοψήφισμα ο κ. Τσίπρας

Σταθερή πρόθεση της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με τους εταίρους δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Εμμένει στο δημοψήφισμα ο κ. Τσίπρας

«Μετά την απόφαση για δημοψήφισμα έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις από αυτές που είχαμε. Αν υπάρξει θετική κατάληξη στο Eurogroup θα ανταποκριθούμε άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν αφορά την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ. Η κυβέρνηση παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μέχρι τέλους και θα είναι εκεί και την Δευτέρα με καλύτερους όρους για την ελληνική πλευρά», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας, τόνισε, επίσης, ότι σταθερή επίτευξη της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με όρους όμως βιωσιμότητας και προοπτικής.

Όπως είπε, μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, ήδη έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις για το χρέος, ενώ τόνισε ότι αν υπάρξει θετική κατάληξη του Eurogroup «θα ανταποκριθουμε άμεσα».

«Το δημοψήφισμα δεν συνιστά πραξικόπημα, οι δοτές κυβερνήσεις οδηγούν σε πραξικόπημα, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψυχραιμία που επιδεικνύουν.

Τέλος, τους κάλεσε να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα, λέγοντας ότι είναι η ευθύνη μας απέναντι στους γονείς μας και στα παιδιά μας, είναι το χρέος μας απέναντι στην Ιστορία.

ethnos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.