ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΒρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» της ΟΠΑΠ Α.Ε. η επιστημονική  ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους, θα διεξάγει μία σειρά από ενημερωτικές ομιλίες σε όλες τις συμμετέχουσες ακαδημίες.

Συγκεκριμένα, ιατροί  μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την  επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.

Με στόχο την άρτια υλοποίηση των ομιλιών σε όλες τις ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες», έχουμε ήδη προβεί στον σχεδιασμό του προγράμματος των ομιλιών σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προαναφερόμενο πλάνο, η ομιλία στην ακαδημίες μας θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.