Από το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνουμε για ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ρόδου από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ΚΕΘΙ (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών).

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», το ΚΕΘΟΙ πρόκειται να διοργανώσει το 7ο Επιμορφωτικό σεμινάριο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 (Α΄ κύκλος), καθώς και την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Mitsis Grand Hotel (Ακτή Μιαούλη και Παπανικολάου, Ρόδος).

Το σεμινάριο, που περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια, απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές ή που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του η ενίσχυση και εμψύχωση των ίδιων των γυναικών, προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.

Για όσες διαμένουν εκτός της πόλης της Ρόδου, σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, ή σε άλλο νησί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξόδων μετακίνησης -με τον οικονομικότερο τρόπο- και διανυκτέρευσης.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν αν υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου στην ιστοσελίδα του έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κα.  Κατσαργύρη στο 210-3898009 (11:00πμ – 14:00μμ)

programma2 programma1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.