Στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT του Μιλάνου συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας τις δράσεις της για την προβολή των νησιών. Ο δήμος της Κω, όπως κάθε χρόνο δηλώνει δυναμικό παρόν, κάνοντας αισθητή την παρουσία της Κω στην Ιταλική αγορά.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ευρώπη και αποτελεί τόπο συνάντησης διεθνών παραγόντων του Τουρισμού, αφού κάθε χρόνο συμμετέχουν πολλές χώρες και εκθέτες. Να σημειωθεί ότι πέρυσι οι επισκέπτες έφτασαν περίπου τα 150.000 άτομα.

Η Ιταλία είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη αγορά για τη χώρα μας και μας ενδιαφέρει να έχουμε θετική παρουσία. Η προσέλευση του κοινού σήμερα 11/02 ήταν ικανοποιητική, ενώ την τελευταία ημέρα της έκθεσης το Σάββατο 13/02, αναμένεται να κορυφωθεί. Καταγράφεται γενικά μία αισιοδοξία για το 2016 για την Ελλάδα και τα νησιά μας, αν και οι Ιταλοί είναι τουρίστες της τελευταίας στιγμής. Ας ελπίσουμε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουμε θα έχουν θετικό πρόσημο και στην πράξη! Πιστεύεται ότι η συμμετοχή μας θα δυναμώσει τις υπάρχουσες σχέσεις και θα αυξήσει τη ζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.