Σύμφωνα με το Νόμο 4325/2015 ΦΕΚ 47 τ.Α’ / 11-5-2015 (§14, §17 και §18), επανασυστήνονται αυτοδικαίως οι ειδικότητες και οι κλάδοι του προσωπικού της δευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης, που καταργήθηκαν με το άρθρο 82 του Ν.4172/2013.

Βρισκόμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στο Επαγγελματικό Λύκειο του νησιού μας.

Οι εκπαιδευτικοί, ήδη, επέστρεψαν στις οργανικές τους θέσεις και οι εγγραφές στον Τομέα θα πραγματωθούν κανονικά τον τρέχοντα μήνα. Έτσι, δίνεται ξανά το δικαίωμα σε χιλιάδες μαθητές να φοιτήσουν στον Τομέα αυτό, δικαίωμα που τους στερήθηκε τα δυο προηγούμενα έτη.

Πρόκειται για έναν τομέα που πρόσφερε στο νησί μας δεκάδες απόφοιτους παραϊατρικών επαγγελμάτων που στελέχωσαν τις υπηρεσίες υγείας του νησιού μας και πρόσφεραν ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση σ’ όσους μαθητές φοίτησαν στον Τομέα αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.