ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αθήνα, 01.07.2015

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Κ. Αλέξη Τσίπρα

 

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Απευθύνομαι με αυτήν την ανοιχτή επιστολή προς εσάς ως ένας βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου για να σας εκφράσω ότι τώρα είναι η κρίσιμη ώρα που με άμεσες ενέργειές σας πρέπει να ενώσετε τον ελληνικό λαό. Κάθε ενέργεια που οδηγεί σε διχασμό θα σας καταλογιστεί αρνητικά. Σήμερα, που η χώρα βρίσκεται σε πραγματικό δραματικό αδιέξοδο οφείλετε να κλείσετε οπωσδήποτε συμφωνία, ύστερα μάλιστα από την πρόταση που σας διαβίβασε δημόσια ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να καλέσετε, μετά τη συμφωνία, τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη συμφωνία αυτή ενωμένος με το να πει ένα καθαρό «ΝΑΙ» στην Ευρώπη. Να ανοίξουν οι τράπεζες, να ομαλοποιηθεί η οικονομία και να διασωθούν οι καταθέσεις που είναι ο κόπος και το αίμα μιας ζωής των Ελλήνων.

Κάθε άλλη πράξη σας θα απομονώσει πλήρως την Ελλάδα από τον υπόλοιπο κόσμο για πολλά χρόνια και η ευθύνη θα είναι δική σας. Άλλωστε και μόνο το ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μεταδίδει συνεχώς σε όλον τον κόσμο ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, μηδέ της Ζάμπιας εξαιρουμένης, που αθέτησε την υπόσχεσή της προς το ΔΝΤ, σημαίνει για όλον τον πλανήτη ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είτε είναι ασυνεπής προς τις υποχρεώσεις της ή, το χειρότερο, ότι εμπαίζει εσκεμμένα τους δανειστές της με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία της χώρας στο μέλλον. Γιατί ακόμα και η Ζάμπια όταν ζήτησε, πριν από πολλά χρόνια, να πληρώσει αθροιστικά τις υποχρεώσεις της υπήρξε συνεπής. Η Ελλάδα, δυστυχώς όχι.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.